Extra’s

softclose systeemSoftclose systeem

Een extra uitbreiding aan uw schuifdeur kan een Softclose systeem zijn. Een Softclose systeem zal uw Schuifdeurkast afremmen op het laatste moment van sluiten. Dit heeft als voordeel dat uw kastdeur altijd soepel en geruisloos stuit. En dat uw Schuifdeur niet met een klap dichtslaat als u uw deur dicht doet.

TubesTubes

Zo kunt u ook Tubes en strips aan uw schuifdeur toepassen. Tubes zijn handgrepen die in verschillende lengtes en modellen op sommige van onze profielen geplaatst kunnen worden. De tube bestaan in de modellen, rond en druppel. Die ieder zijn karakter heeft.

stripsDe Strips
De Strip is een unieke optie bij New IPD. Het geeft de schuifdeur een speels effect omdat de strip in verschillende kleuren geleverd kunnen worden en in verschillende posities (horizontaal en verticaal) op de schuifdeur gemonteerd kunnen worden. Onze productadviseur zal u over de mogelijkheden vertellen.
tussentrimTussentrim

Door toepassing van deze optie kunnen verschillende materialen zoals houtpaneel, glas en/of spiegel in A�A�n deur toegepast worden. Dit geeft een speels effect en zorgt ervoor dat elke schuifdeur zijn eigen unieke stijl krijgt.